December 2.

Elfogott a nosztalgia, mint már annyiszor, és belenéztem az első Kalendárkánkba egy évvel ezelőttről. Néha meglepődöm, mi minden jön át az írásainkból, és ismeretlenül csengő poénokon nevetek fel. Ajánlom Nektek is, illetve azoknak, akiknek ideje engedi, vagy épp nincs ott a főnöke. (Ne feledjétek, lentről kezdeni, és fölfelé haladni!)
Idénre azt gondoltam, minden nap valamilyen aktuális vagy odaillő, de mindenképpen saját, a MI életünkből elkapott képek kerülnek a kis ablakokba. A mai képek nem ma, de mindössze két nappal ezelőtt készültek. (Épp most hívtam őket elő...)
Londonban ilyentájt megszaporodnak a jópofa karácsonyi látnivalók, mint például a vásárok. Egyik legnevesebb a Hyde Park-beli Winter Wonderland, ahol meglepetésre német vásárosok árulják a finom Glühwein-t, Bratwurst-ot, sőt még láttunk ínycsiklandó Sauerkraut-ot is!
És ha hiszitek, ha nem, ettünk egy igazi, finom, forró cseresznyés palacsintát is, holland interpretációban. A tészta igazán különleges volt! Ilyet utoljára a gyenesdiási strandon ettem, úgy húsz éve...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése