Színeset vagy fekete-fehéret parancsol?

A jelen bejegyzés témájáról az a régi vicc jutott az eszembe, amikor a patkány tévét szeretne vásárolni, és az eladó kérdezi ezt tőle."Az teljesen mindegy - mondja a patkány, - csak sok csatorna legyen!"
Az idő haladtával az igények is változnak, és ez bizony kezd testet ölteni. Pontosabban az igények már megvannak, csak a testetöltéssel van gond. Lassan 1 év és 5 hónapja élünk itt a "Szentpólzrájzon" - így hangzik az utcánk neve kiejtve, - és a lakással jött egy tévé is, és az öt kis földi csatorna. Csakhogy ( nem részletezném, miért ) ez nekünk havi 12 fonta fáj, szóval lehetne jobb biznisz is. Mindennek tetejébe már elég dühítő volt néha, mikor a kanapéból nézve, ami 2-3 méter, már hiába állítottad feljebb a hangerőt, remélve, hogy a kép mérete is növekszik vele.
Még ősszel láttunk egy kedvező ajánlatot, és elhatároztuk, ha lesz szépen új munkám, akkor végre lecseréljük a kis dobozt egy igazi szép nagy tévére. Amit láttunk akkor, annak nagyon szép volt a képe, ami a lényeg ugye, de az az ajánlat már a múlté, de vannak újabbak is. Úgyhogy egyik délután, mikor szabad voltam, (mint ma,) felkerekedtünk, és elmentünk az itteni egyik legnagyobb, legnépszerűbb, vagy mittudomén boltba nézegetni. ( Curry's, ha ez bárkinek is mond valamit, vagy a honlap ) Csak mellékesen jegyzem meg, az Oxford Street-en vásároltunk tévét... Gyönyörű a képe, és tökéletesen illik a házimozinkhoz, színre, márkára egyaránt. És ezt még a kert végéből is simán nézhetnénk. Íme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése