Reménykedjünk a jó időben

Jelentem, a költözés elsö felvonása, mondhatjuk így, zavartalanul lezajlott. Robi barátunk, akihez a dobozok nagyobb része került, és aki bérelt egy furgont, nagy segítségünkre volt. Végülis egy forduló hozzájuk, egy pedig a köztes lakhelyünkre, Anitához, és meg is voltunk.
Mint azt akkor már tudjátok, 1 teljes hónapot ki kell húznunk, mielőtt beköltözhetünk az új lakhelyünkre. És, csakúgy, mint mi magunk, cuccaink nagy része is "dobozolva van". Azok rendben is vannak, amelyek Robiéknál vannak, szépen halmozva az egyik sarokban, szemközt a sarokfotelunkkal. Azoknak viszont, amik velünk vannak, bizony kicsit nehezebb a sorsa. Maga a szoba elég nekünk és a legszükségesebb holminknak - nem úgy a dobozoknak, amik velünk jöttek. Viszont van egy hatalmas előnye a lakás többi szobájával szemben, és ez az erkély, amire tőlünk ( pontosabban Anitától ) van az egyetlen kijárat. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy csak a "miénk", és a végében jelenleg egy adag kartondoboz meg táska van felhalmozva. Meg pár virág. És néhány túlélő-paradicsompalánta. És még azt is jelenti, hogy pár méterre ott a napsütés, meg az eső, meg az éjszakai hidegek...
Szóval igy vagyunk, mig be nem tudunk költözni a másik lakásba. A jövő héten tudjuk meg, pontosan melyik napon, de különböző okokból őszintén remélem, hogy a dátum legkésőbb október 15 és 19 közé fog esni.
A biztonság kedvéért letakartuk a cuccot kint egy naaagy nejlonnal, de azért csak reménykedjünk...

1 megjegyzés:

  1. hajráhajrá, minden jó lesz!! :)) az erkély meg kész főnyeremény, nekem miniatűr a kis garzonom amit bérelek, de az erkéllyel szinte megnő a tér :-D és lehet ott napsütésben kávézni, kiállni nézelődni, ha vihar tombol és villámokat számolni :)
    pusssz, Timi

    VálaszTörlés