Bonzsúr, Párí!


Az történt, hogy eldöntöttük, kikapcsolódunk. Viszont eddig már nem is bírnánk, még messzimesszi van. Menjünk el valahova, ahol még nem voltunk, de jóval hamarabb.
Ki is találtuk, hova. Néztünk helyeket, jegyeket. Repülni túl drága lenne, a vonat viszont olcsó, ráadásul 2 óra 20 perc alatt ott van. És persze ki is próbálhatnánk az egyik leggyorsabb vonatot! Meg a csalagutat!
Aztán történt az a sajnálatos tűzeset, ami miatt nem tudtuk, mehetnénk-e egyáltalán a vonattal. De hál' Istennek, meg a dolgos kezeknek, hamar túltették az Alagutat a dolgon. Szóval megint szabad volt a választás, bár kicsit gondolkozom Edinborón is, ami szintén nagyon szép hely, és ugyanezen a szigeten van, csak már másik országban. meg Wellsz is szép, biztos tiszta zöld...
Szóval, egyszerre csak belelkesültünk, uccu neki, jegyek!
Londonból, a Hoteltől kb 15 percre ( gyalog ) indul az ún. Eurostar nevű vonat, az megy olyan gyorsan. Szerencsére volt még olcsónak mondható helyük. Némileg pontosította a tervezett indulást az, hogy egy hétvégét kivéve teljes foglaltságot mutatott a honlap. Hétvége azért kell, mert Babusnak vasárnap nem kell sehonnan elkéretőznie. Én meg elengedem, hisz Vele megy a férje, az az áldott jóember!
Na, de ha Párizsban van az ember, valahol aludni is kellám!
nem kis ügyességgel Babus ráakadt néhány anyagilag-fekvésileg korrekt hotelra, aztán kiválasztottuk, melyik legyen. Ár: aránylag baráti, fekvés: igen előnyös! Várjatok csak, inkább megmutatom! A képek majd beszélnek. A neve: Excelzior.
És van baloldalt egy LOCATION link, ott mutatja, milyen messze van például az Eiffel-Turm...

Na, még írok erről, most megyek, mert Babus végzett egy címen, Elé megyek...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése