Hát, megyünk

Eléggé sajnáltuk, hogy kútba esett a Norbiékkal való vidám-autós-éneklős-hóláncos kis örömtúránk, ugyanis, mint kiderült, az adott időszakban már (amúgy is kislétszámú dolgozóink közül) 4-en lesznek távol, és hát a karácsonyi pihenő után újra beköszönt a konferenciás pakolgatós székasztalágy-húzogatós korszak, úgyhogy elsőbbségi- és megértési alapon nem kaptam szabadságot. De kedves főnöknőm, látva megrökönyödött arcomat, megígérte, hogy 20-a utánra bármit aláír. Úgyhogy ezt hamar szavonfogtam, és kivettem a Szabit (a hotelből) január 20 és 29 között, 2009-ben, persze. Aztán a mai szabadnapomat például arra is fordíto(tta)m, hogy az utóbbi napokban megnézett légitársaságok ajánlatai közül kiválasszam a megfelelőt.
Végül is az egyik (sajnos Magyarországon tiltott reklámnak számítana, ha elárulnám, melyik is az,) társaság honlapján megvettem a jegyeket, szóval MEGINMEGYÜNKHAZA!

Úgy lesz, hogy 20-án délután indulunk a Gatwickról, és este fél nyolckor már széphazánk föggyét tapodjuk. Aztán telik az idő, és eljön 29-e, és 10.30-kor elhagyjuk a Föld felszínét. Szóval ez a kicsit több, mint 8 nap adatik meg nekünk, hogy jól beosszuk családunk, kedves barátaink és magunk között. Igyekszünk persze mindenkit értesíteni, mielőtt betoppannánk.
Ha nem tennénk, hogy is tudnák előkészíteni a vendégváró szeretetet?

2 megjegyzés: